SCHOONHEIDSSALON TOUJOURS

Gelegen ten midden van de uitgestrekte weilanden waan je je tijdens een gezichts- of lichaamsbehandeling bij schoonheidssalon Toujours in Nibbixwoud in een oase van rust. Ontspanning en aandacht. Dat is waar het om draait volgens eigenaresse Christel Lavooij. Ze verwelkomt je graag  in haar salon. Op deze pagina vertelt ze met welke  producten ze werkt en hoe ze 27 jaar geleden is begonnen met de salon.

schoonheidssalon toujours nibbixwoud christel lavooij
schoonheidssalon toujours nibbixwoud christel lavooij
ALLES VAN TOP KWALITEIT

MERKEN IN DE SALON

Ik vind kwaliteit belangrijk. Daarom werk ik alleen met de beste producten in de salon.  Bekijk hieronder welke merken dit zijn:

TYRO

Gezichtsverzorging
Een professioneel huidverzorgingsmerk dat naast de betaalbare basis producten ook zeer hoogwaardige anti-age producten aanbied. Het mooiste in jezelf naar boven brengen met Tyro. Dit beloven ze niet alleen, maar maken dat zeker waar. Voor een buitengewoon goed verzorgde, gezonde en egale huid. Het product is weldadig, voedend en stevig. Een veelzijdig prachtig natuurlijk product dat aan een ieders eisen voldoet en meer. Heerlijk product om mee te werken en ruikt bovendien ook goed.

CND

VINYLUX & SHELLAK
Voor de manicure en pedicure behandelingen werk ik met CND. Vinylux van CND is een revolutionaire nagellak, deze lak is in 8,5 minuut droog en blijft gemiddeld 7 dagen op uw nagels zitten. (Afhankelijk  van de conditie van je eigen nagels.)  Shellac is dé innovatie van CND. De shellac is een uv-cured polish die ruim 2 weken lang een prachtig, sterk, en kwalitatief resultaat biedt. 

Make-up studio amsterdam

make-up
Tegenwoordig is Make-up Studio Amsterdam het merk voor professionele make-upartiesten. De producten zijn van zeer hoge kwaliteit, blijven lang zitten en zijn niet op dieren getest. Deze combinatie maakt dat ik er graag mee werk.
OVER Eigenaresse

Christel Lavooij

‘Wat ontzettend leuk dat je op mijn website komt kijken! Mijn naam is Christel Lavooij en ik ben inmiddels al 27 jaar werkzaam in de schoonheids- en voetverzorgingsbranche.
 
Na het behalen van mijn diploma’s, heb ik ervaring opgedaan bij diverse salons en een beautyinstituut. Op aanraden van mijn ouders en dankzij hun steun en vertrouwen ben ik op 19 december 1994 vol enthousiasme en passie voor mezelf begonnen.
 
Mijn beste keuze ooit! Wat een prachtig veelzijdig beroep en zo fijn om zoveel verschillende mensen te mogen ontvangen.
 
Ben je nieuwsgierig geworden en toe aan een moment voor jezelf? Dan zie ik je graag in de stoel.’
'De naam van de salon Toujours betekent 'altijd' in het Frans.
Ontstaan vanuit mijn Franse roots en het feit dat verzorging áltijd nodig is.'

- Christel Lavooij